Sloppy joe

1 el Zonnebloemolie
500 gram gehakt
1 ui
3 teentjes knoflook
1 halve groene paprika
1 tl tomatenpuree
1 tomaat
1 tl suiker
1 el mosterd
1 tl worchestersauce
1 el sojasaus
1 tl gedroogde chilivlokken
Peper
Eventueel nog wat zout

5 grote broodjes
Gefrituurde uitjes
Cheddarkaas

Begin met het rullen van het gehakt in de olie. Haal dan het gehakt uit de pan en laat wat olie achter. Fruit nu de gesnipperde ui met knoflook even aan en voeg na een paar minuten de fijngesneden paprika en tomatenpuree toe. Bak een minuutje mee. Voeg dan fijngesneden tomaat toe met alle overige ingrediënten, inclusief het gerulde gehakt. Voeg een klein beetje water toe zodat er een sausje kan ontstaan. Laat het geheel nu 15 minuten zachtjes pruttelen.
Doe ondertussen de broodjes in de oven.
Vul ze dan met gehakt, gefrituurde uitjes en cheddarkaas.